diumenge, 2 de novembre del 2014

Acomiadem un octubre ple d'activitats gràcies a la societat civil

El passat dia 30 de novembre va tenir lloc l'última de les activitats organitzades per la magnífica Associació Sant Galderic, amb motiu del seu 20 aniversari.

Es tractava d'una xerrada del nostre amic i company Lluís Garcia Majó, actiu col·laborador d'aquesta entitat, que versava sobre "Rubí i el comerç de proximitat (1850 - 1965)" . Es va fer un repàs a la trajectòria del comerç local entre aquestes dues dates i finalment es va atorgar un merescut guardó a la família Bendranas, pel seu negoci més que centenari.


Postal de l'activitat de Sant Galderic sobre el comerç

També, com ja es costum cada any, es va editar un llibret que aquesta vegada tracta sobre "El comerçm dek taulell al cistell", i que podeu comprar al Punt d'Informació de l'Ajuntament, a l'estació antiga.

Ens acomiadem així, d'un octubre que ha estat curull d'activitats culturals a la nostra ciutat. Qui s'havia d'imaginar fa, per exemple, uns vint any, que Rubí tindria a hores d'ara una energia per fer coses tan gran! El que havia estat una ciutat dormitori als anys 70 i 80 ara comença a despertar-se. I els protagonistes han estat les persones, no l'administració municipal, que en moltes ocasions (tot s'ha de dir) les ha ajudat.


La Fira de Sant Galderic, cada any amb més èxit.

Sant Galderic amb la seva fira i activitats diverses, la Gracia Pérez amb la seva passejada teatralitzada, l'Edu Puigventós amb el llibre sobre els catalans a les guerres del món, les nostres exposicions... i "ojo", que ara ve un novembre on els gegants seran els protagonistes.... a la Biblioteca de Rubí.

Rubí s'aixeca del lletarg i bull d'acció. Gràcies a les persones i a les entitats!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada