divendres, 27 de febrer del 2015

L'exposició dedicada al Dr. Guardiet esdevé itinerant

L'exposició dedicada al Dr. Guardiet ha canviat de lloc. Ara la podeu veure a la catedral de Terrassa. El fet és que aquesta mostra ha causat un gran interès dins del bisbat i ha esdevingut itinerant per totes les poblacios que composen la diòcesi egarenca.

A tal efecte també s'han editat 200 exemplars un tríptic explicatiu d'aquesta exposició, que es distribuirà per totes les rectories de la diòcesi, i que serà un complement de l'activitat. El tríptic es composa d'una presentació. de les característiques de l'exposició i la seva estructura, uns apunts biogràfics de la persona del Dr. Guardiet i un petit text sobre què tracta aquesta mostra itinerant.


Hem de dir que aquesta activitat també es concep com a agraïment envers el bisbat per haver deixat a les nostres entitats l'espai situat als baixos del Casal Popular.

Les bones relacions existents actualment entre les entitats vinculades al Museu de Rubí i les institucions religioses no haurien de tancar el pas a implementar l'altre objectiu: establir també una bona concòrdia amb l'administració municipal, D'aquesta manera, tots junts, podrem fer alguna cosa i, fins i tot, si volem i hi posem l'esforç necessari, solucionar el greu problema del museu.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada