dilluns, 12 de maig del 2014

El patrimoni humà de la ciutat

Aquest divendres va tenir lloc l'última de les entrevistes que Jordi Margarit va realitzar a cinc persones de Rubí que s'han destacat per la seva vida al servei de la nostra ciutat.

Organitzada per Rubí Identitat i RubíTV, és la segona edició d'aquest cicle de xerrades. Creiem que han servit per mostrar a la ciutadania una sèrie de vides força interessants d'homes i dones, ben diferents entre sí quant a caràcter, ideologia i trajectòria vital, però que han deixat una perjada en l'esdevenir humà de la col·lectivitat de Rubí.

Es tracta del patrimoni humà. El patrimoni no és només els objectes, les obres d'art, les manifestacions del folklore, la literatura.... és també el conjunt de persones que fan possible l'existència de tot aquest món que llegarem als nostres descendents. És la vida al servei de Rubí de cadascun d'aquests homes i dones. I, per segon any, hem tingut el plaer de poder-les escoltar, de fruir amb les seves paraules que condensaven tota una trajectòria plena de plaers, dolors, sentiment, i, sobretot d'amor, d'amor per la nostra ciutat.

Esperem que un proper any podem comptar amb més relats que ens ensenyin com pot ser de profitosa una vida dedicada a realitzar-se i a treballar per sí mateix, però també per Rubí.


1 comentari: