dimecres, 16 d’abril del 2014

Ara que ve Sant Jordi... compreu el Butlletí!


Com cada any, el Grup i el Centre d'Estudis participen en la celebració de la Diada de Sant Jordi. Nosaltres, malauradament, per problemes econòmics, encara no hem tingut l'ocasió d'editar cap llibre monogràfic, però sí comptem amb el nostre vaixell insígnia: el Butlletí.

El Butlletí va nèixer el 1981, és a dir, fa 30 anys i un bon escaig. I sempre ha estat el punt de referència per obrir noves línies d'investigació o profunditzar en els petits detalls dels quals parteix sempre la construcció de la Història, en majúscules. A poc a poc, maó a maó, aquest discurs de l'esdevenir humà, concretat en el nostre cas, al món rubinenc, es va edificant. Però mai arriba a estar concluït del tot. És una obra sense fi, que cada vegada s'intenta apropar més a allò que va ser la veritat històrica, però que mai acaba d'arribar del tot.

Així és la feina de l'historiador. Una feina, a més, que sempre ha de ser revisada, continuament, a la llum de noves descobertes, o de nous mètodes de treball en el nostre passat. 

La nostra publicació, la qual podreu trobar a la parada del Punt d'Informació el dia 23 d'abril a la tarda, ka podreu adquiri per un preu raonable, i de 5 a 7 estarà present el president del Grup de Col·laboradors, Francesc Margenat, el qual us podrà assessorar sobre qualsevol tema, especialment si fa referència al Rubí més antic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada