divendres, 6 de març del 2015


Campanya pro Museu de Rubí

Aquest any serà un any electoral a Rubí.

Pot ser que canviï o pot ser que continuï el mateix partit governant, però el que sí és segur que hi haurà un nou alcalde o alcaldessa, i, per tant, també un nou cartipàs, una nova gent a la casa gran.

Com hem fet sempre en època de comicis, hem informat als alcaldables de la necessitat de solucionar el problema del Museu.

Ara comptem amb unes exposicions que ells i elles prodran visitar i així s'adonaran de la riquesa patrimonial que durant molts anys ha restat amagada.

A part d'això estem elaborant un informe en el qual demanem, bàsicament, tres coses:

- Recolzar el projecte  Càrites-Museu als terrenys de l'antic hort de la rectoria de la parròquia de Sant Pere de Rubí (l'edifici que allotjaria el Museu i Càrites de Rubí), de manera que també se solucionaria la manca de menjadors socials a Rubí. La cultura no ha d'estar renyida amb la solidaritat envers els necessitats.

Maqueta del projecte Càrites-Museu


- Posar en marxa el projecte "Palau de Justícia-Museu de la Història i la Vida de la Ciutat". Cadlria que l'Ajuntament tornés a revitalitzar el porjecte de bastir el Palau de Justícia a la Cova Solera i instal·lar el Museu de la Història i la Vida de al Ciutat a l'edifici dels jutjats de Rubí (antiga Cooperativa La Rubinense).

Edifici dels Jutjats 1 al 6 de Rubí

- De manera immediata, per poder avançar a la ciutadania allò que representnen els dos projectes anteriors, mantenir l'exposició "El Museu de la Història i la Vida de la Ciutat" en la seva actual instal·lació al Museu Vallhonrat, i que el consistori pagués el lloguer de la sala, que seria bastant modest.

Exposició "El Museu de la Història i la Vida de la Ciutat"

Esperem que al menys ens escoltin. Nosaltres oferim la nostra col·laboració en implementar tots aquests projectes si el nou Ajuntament del 27M es posa mans a l'obra i pretèn solucionar aquest endèmic problema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada